El col.legiat Francisco Pérez García nomenat ambaixador científic

 

L'European Schoolnet és una xarxa formada per 31 ministeris d'educació de països europeus que té com a objectius la innovació educativa, la millora continuada de l'ensenyament i la excel·lència educativa europea.

 

Aquest mes d'abril de 2015, Francisco Pérez García col·legiat i antic vocal de la Junta de Govern del CBC, i actualment professor de la Facultat de Farmàcia de la UB ha estat nomenat Ambaixador Científic Adjunt per Espanya a través del programa Scientix.

 

Aquest programa té com a principal objectiu la millora de la qualitat i la innovació als ensenyaments de Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques. A Espanya la Fundación Española para la Ciencia y Tecnología (FECYT) del Ministerio de Economía y Competitividad actúa com a punt nacional de contacte.

 

Més informació sobre European Schoolnet i el programa Scientix podeu trobar-ho en aquestes adreces electróniques. (http://www.eun.org). (www.scientix.eu) (http://scientix.fecyt.es).