Intel·ligència Artificial i la seva aplicació en el pronòstic del càncer de mama.
Seminari en línia

Ja podeu veure el seminari: Intel·ligència Artificial i la seva aplicació en el pronòstic del càncer de mama.

A càrrec del Dr. Carlos López Pablo

El seminari en línia que va impartir el Dr. Carlos López Pablo sobre la Intel·ligència Artificial i la seva aplicació en el pronòstic del càncer de mama ja està disponible al canal de Youttube del Col·legi de Biòlegs de Catalunya

En aquest seminari s’ha de la nova tècnica BosomShield que proposa unir les dues disciplines (l’ànalisis de la imatge patològica i la radiològica) aplicant l’ús d’intel·ligència artificial tant per analitzar aquestes imatges i classificar els subtipus de càncer, com per predir (juntament amb la història clínica completa del pacient) la probabilitat de recaiguda per metàstasi a distància en les pacients amb càncer de mama. del parlat dels dubtes i consideracions bioètiques sobre les aplicacions de la genòmica, l’edició genètica, la transgènesi, els organoides i els estudis en cèl·lules mare embrionàries, el diagnòstic genètic i les noves teràpies avançades, la selecció d’embrions, les quimeres humà-animal… i la reflexió sobre el que hem de fer al respecte.

El Dr. Carlos López va comentar la importància del treball en equip amb altres disciplines (grups multidisciplinars) per avançar en el coneixement en tots els aspectes de la recerca.

El seminari va estar presentat i conduït per la Dra. Rosa Ana de la Chica. Coordinadora de la Comissió de Genètica i Reproducció Humana del Col.legi de Biòlegs de Catalunya.

PONENT

Dr. Carlos López Pablo.

Doctor en Biologia coordinador del grup de recerca en Patologia Oncològica i Bioinformàtica. Coordinador de Recerca de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Seminari en linia: Intel·ligència Artificial i la seva aplicació en el pronòstic del càncer de mama.

Darreres notícies