Curs d’Oncologia de precisió. Descompte pels col.legiats

Organitza: Genotipia i PxMedica i patrocinat per Astrazeneca I Janssen.

Impartit: experts i referents en els diferents camps de l’oncologia.

El professional que cursi el programa formatiu adquirirà coneixements i accedirà a evidencia científica actualitzada en biomarcadors i teràpies adreçades als tipus de càncer més freqüents a la pràctica clínica. A més, aprendrà a realitzat una avaluació 360º d’un cas clínic en una institució de salut. Per últim, els workshops estan pensats com a Espais oberts per a la pràctica I discussió entre assistents i ponents, on es donaran, a més, eines per a la pràctica clínic i s’analitzaran diferents casos clínics enviats pels professionals inscrits al programa.

Data d’inici 3 d’octubre de 2022, el programa dura 9 setmanes i consta de 8 mòduls dissenyats per adquirir coneixements i evidència científica actualitzada en biomarcadors i teràpies adreçades als tipus de càncer més freqüents a la pràctica clínica i 5 workshops o tallers interactius en directe, dissenyats per crear Espais de pràctica i discussió oberta entre els ponents del programa i els assistents, per a la resolució de diferents casos clínics i altres qüestions relacionades.

Fent clic en l’enllaç es podrà accedir a tota la informació.

El preu d’inscripció fins a la data de començament del curs és de 150 € pels col·legiats (preu normal 225 €), per obtenir el descompte clicar aquí