Postgrau en Comunicació Científica.

10% de descompte en la matrícula pels col·legiats

 

Aquest és un programa formatiu, coorganitzat per Eduscopi i la Universitat de Vic-Universitat de Catalunya, que té com a objectiu que els participants coneguin una nova manera d’aprofundir sobre la comunicació social de la ciència.

Adreçat a graduats en biologia i professionals relacionats amb el món de la comunicació científica que vulguin adquirir i/o reforçar les habilitats i competències que els permetran desenvolupar activitats de comunicació, divulgació i educació científiques i en diferents canals i formats.

Aplicar a tots els membres col·legiats del Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) un 10% de descompte en la matrícula* en el Postgrau en Comunicació Científica que iniciarem el proper mes d’octubre de 2022.

 

Curs de 30 ECTS (presencial)

Lloc de realització: Barcelona, Vic i alguna sessió virtual

Dates: de l’1 d’octubre de 2022 a juliol de 2023

Més info

*Consulteu a infofc@uvic.cat les condicions que apliquen a aquest tipus de descompte.