Crit per les dones d’Afganistant. Manifestació virtual (27 de novembre)

 

Des del la Intercol·legial i des del CBC, Us convidem a participar en aquesta iniciativa que hem anomenat” Crit per les dones afganeses” per aixecar la veu i denunciar  la situació inhumana que estan patint elles i les seves famílies. Es tracta d’una manifestació virtual organitzada per les dones catalanes per la igualtat a l’Afganistan.

Aquesta iniciativa, a la qual s’han afegit  dones de tots els àmbits de Catalunya, pretén ser un clam multitudinari per denunciar  el règim destructor que atenta contra els drets humans dels afganesos i afganeses.

Us demanem que participeu en una manifestació molt especial en què els manifestants formarem part d’una estructura virtual molt novadora. Pretenem omplir el Passeig de Gràcia de Barcelona,  en el seu format virtual,  amb manifestants de tot el món.

 L’acte central serà el 27 DE NOVEMBRE A LES 18 HORES. La inscripció es va obrir via web ahir 15 de Novembre de  2021. Cada  inscripció  donarà presència anònima a l’acte en forma d’una cadira virtual.

En el cas de no poder connectar-vos a la web el 27 de novembre podreu veure l’acte posteriorment per streaming

Tothom que ho desitgi podrà fer una aportació econòmica voluntària. Es prega que les aportacions siguin a partir de 5 €. Els donatius  es recaptaran durant el període d’inscripció, durant la manifestació i fins al tancament de la web. La web estarà operativa des del 15 de novembre de  2021  fins al 24 de desembre.

La recaptació dels donatius s’entregarà a les entitats que treballen per acollir de forma digna als que ja han fugit i  ajudar –los  a refer les seves vides.

Podreu trobar tota la informació així com el programa de l’Acte central del 27 de novembre en aquesta pàgina web:

https://critvirtual.com

Us encoratgem a fer divulgació i a participar en aquest acte per recuperar la llibertat i la dignitat del poble afganès.