Human bodies – Anatomia de la vida

Centre Comercial Arenas de Barcelona exposició “HUMAN BODIES. Anatomia de la Vida”, un apassionant viatge a través del cos humà que permet descobrir el que la pell amaga i gaudir de l’experiència de la vida com mai abans. L’exposició mostra més de 12 cossos humans i 150 òrgans reals conservats mitjançant les més avançades tècniques científiques de plastinació.

Els col.legiats/col.legiades podreu gaudir d’un 20% de descompte sobre la tarifa general.

A l’accés, el personal ús sol.licitarà el carnet de col.legiat/col.legiada.

Promoció fins al 30-09-2021

Compra d’entrades: https://humanbodies.eu/

codi promocional especial

Telèfon d’informació gratuït:  936 282 666 

– Horari: de 16 a 20 hores, de dilluns a diumenge.

– La visita finalitzarà a les 21:00 hores.

– Slots: cada trenta minuts.

– Aforament reduït: només 45 persones a l’hora.

– Audioguia: davant l’impossibilitat d’entregar-la físicament, com es feia fins ara, ara es facilita gratuïtament mitjançant codi QR en l’accés a l’exposició. Per això és important insistir als clients que per poder utilitzar-la és imprescindible disposar del seu propi mòbil amb bateria per poder escortar-la durant uns 60-75 minuts, així com disposar dels seus propis auriculars.

– Política de compra flexible: oferim la màxima flexibilitat en la teva compra. Si por qualsevol raó decideixes canviar la data de la teva visita, es gestionarà el canvi per qualsevol altra data amb la mateixa tarifa i sense càrrecs addicionals. I si, finalment, no pots anar a Human Bodies, es retornarà l’import de l’entrada. Només serà necessari que ho comuniquis per c.e. a cambios@humanbodies.eu amb un mínim de 24 hores d’antelació a la data de la teva visita, dins del nostre horari d’oficina (de dilluns a dijous de 9 a 18 hores i el divendres de 9 a 14 hores).

– Mesures d’higiene: ús obligatori de mascareta facial i gel higienitzant, increment de la freqüència de neteja de les sales, control de temperatura dels nostres empleats, que disposa de material unipersonal de protecció, etc. Podeu veure tots els detalls

–  Grups: s’accepten grups en l’horari d’apertura, encara que abans de realitzar la reserva es necessita que es contacti amb nosaltres per confirmar que aquest no coincidirà amb altre en el mateix horari, ja que pel moment s’ha limitat l’accés d’un únic grup per slot, perquè aquests gaudeixin de la major tranquil.litat durant la seva visita i no coincideixi amb altres grups ni a l’entrada ni a la sortida de l’exposició.

Lloc: Espai Cultural de la 3a. planta del Centre Comercial Arenas de Barcelona.

Gran Via de les Corts Catalanes, 373 – 385 (08015 Barcelona).