Cases rurals a la comarca de La Selva (Girona)

Us oferim la possibilitat d’allotjar-vos en les cases rurals de Can Piferrer (www.canpiferrer.com), el  Mas Bassó (www.masbasso.com) o la Casa Petita (www.lacasapetita.com) 3 masies típiques catalanes restaurades seguint els criteris tradicionals i conservant la seva arquitectura original per una estada en mig de la natura i gaudint el màxim de la tranquil·litat que hi podreu trobar en un dels indrets més bonics i desconeguts de la nostra terra com és aquest petit indret de la plana selvatana i disposant de totes les comoditats per passar una bona estada en família o amb un grup d’amics.

Descompte del 15% per tots els col·legiats per estades mínimes de 2 nits de desembre a juny.

Els interessats cal contactar amb JOSEP (609427320) o canpiferrer@canpiferrer.com