El Col·legi de Biòlegs de Catalunya se suma a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja

 

Barcelona, 12/11/14.- El Col·legi de Biòlegs de Catalunya i la Creu Roja signen un conveni per promoure accions i projectes que millorin les condicions dels infants a Catalunya. El  conveni l’han signat el degà Emili Fadurdo, i  el president de la Creu Roja a Catalunya Josep Marquès i permetrà al Col·legi contribuir a propiciar en el territori projectes i accions encaminades a recollir fons per a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil.

L’objectiu d’aquest conveni és establir les bases de cooperació entre Creu Roja Catalunya  i el Col·legi de Biòlegs de Catalunya per col·laborar plegats en accions destinades a millorar les condicions de vida dels infants a Catalunya.

L’Aliança Humanitària és una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància.

Una Aliança de tothom

Actualment el 29,4% dels infants catalans viuen sota el llindar de la pobresa, enfront del 20,1% del conjunt de la població. A més, entre les persones en situació vulnerable ateses per la Creu Roja, 7 de cada 10 no poden garantir una alimentació saludable als seus fills i filles i un 38% no poden pagar la quota del menjador escolar.

L’objectiu, doncs, de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja consisteix en aconseguir  un milió d’euros per poder distribuir 100.000 ajuts alimentaris per a la infància implicant a tots els agents socials per fer front a l’actual situació d’emergència social que viu la la infància. La campanya, que ja ha recollit prop de 270.000 € d’aportacions particulars i empreses, es difon a les xarxes socials a través de les etiquetes #ellsnopodenesperar i #actuemJA. Tota la informació sobre l’Aliança es pot consultar a www.ellsnopodenesperar.org.

 

DONAR ARA”