NOU PORTAL INTERACTIU (INTRANET) PELS COL·LEGIATS/DES DEL CBC.

Amb l’ànim d’oferir als col·legiats nous serveis i noves experiències d’usuari, així com incrementar el nivell de seguretat hem creat un nou portal d’Intranet del CBC.

Aquesta intranet exclusiva pels col·legiats és intuïtiva i fàcil d’usar; podreu accedir al nou Directori professional, fer els tràmits i gestions al portal, obtenir el carnet de col·legiació digital, estar al dia amb les novetats de la professió i poder consultat tots els temes d’ocupació i borsa de treball.

Aquí pots trobar el

TUTORIAL del PORTAL INTRANET del CBC

Hem incorporat a la Intranet el CARNET DE COL·LEGIAT DIGITAL, que el pots descarregar a l’apartat de Tràmits i Gestions. Aquest carnet inclou un codi QR que amb la seva lectura es pot verificar la teva situació col·legial en qualsevol moment.

Així mateix, volem destacar que hem incorporat un nou DIRECTORI PROFESSIONAL on podràs complimentar totes les dades que vulguis que es publiquin i fer difusió de les teves àrees d’activitat professional i on podràs anunciar-te per oferir els teus serveis o com demandat de feina. Aquest directori serà la base de dades més gran i exclusiva dels Professionals de la Biologia a Catalunya i podrà ser consultada per empreses i particulars per tant esdevé en una plataforma de difusió dels currículums professionals dels professionals col·legiats al CBC.

Us animem a entrar i gaudir de tots els avantatges que suposa aquesta nova Intranet interactiva. Si teniu qualsevol dubte, o comentari ens ho podeu indicar mitjançant el correu electrònic cbc@cbc.cat o trucant al telèfon del CBC: 934876159.