Descripció:

Hotels CATALONIA ofereix un 10% de descompte a les reserves efectuades mitjançant la web. Les reserves s’abonaran sempre directament a l’hotel. Per confirmar la reserva s’haurà d’introduir un número de tarjeta de crèdit com a garantia.

Preu:

Prestacions:

10% de descompte segons tarifes

Condicions:

  • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
  • S’ha de fer mitjançant la web amb un codi promocional del col.lectiu.

Què he de fer:

Podeu veure la web a ………..(zona restringida per col·legiats) o sol·licitar-ho a través del correu electrònic: cbc@cbc.cat, mitjançant l’apartat de comentaris d’aquesta web o trucant a la secretaria del CBC – 934876159.

Descàrregues o links vinculats:

http://www.hoteles-catalonia.com/es/home.jsp

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment