Descripció:

Camp de Par3 pitch&putt i Acadèmia Richard Jackson. Adequat tant per a jugadors novells com per als més experimentats golfistes. El disseny del recorregut inclou tot tipus d’obstacles i magnífics greens on els bons golfistes es divertiran tot millorant el seu, sovint oblidat, joc curt.

Prestacions:

10% de descompte en el preu del green fee vigent (descompte no aplicable a torneigs i temporada alta –setmana santa i agost-). Oferta de 2×1 en classe oberta (horari fix els dimecres i dissabtes de 17 a 18 hores i diumenges d’11 a 12 hores).

Condicions:

  • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
  • Presentar el carnet de col.legiat/da.

Què he de fer:

Per fer la reserva cal indicar la condició de col·legiat/da i presentar el carnet de col·legiat/da en les instal·lacions. Informació: Ctra. Torroella de Montgrí a Parlava km. 0,5. 17257 Gualta. T: 972760338 Fax: 972758798. c.e.: info@gualta.com

Descàrregues o links vinculats:

www.gualta.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment