El Col·legi us regala “LA VANGUARDIA” durant 2 mesos. Edició digital.

El Col·legi et regala LA VANGUARDIA durant 2 mesos. Edició digital.

 

Descripció:

Oferta de subscripció gratuïta a La Vanguardia edició digital durant 60 dies de dilluns a diumenge. Estigues informat cada dia des d’on vulguis.

 • Descarrega cada dia l’edició impresa en català i en castellà. Des de tots els teus dispositius a partir de les 00:30 h.
 • Accedeix a tots els suplements: Magazins, Què Fem?, Viure, Cultures….
 • Gaudeix els articles d’opinió de les principals firmes de La Vanguardia.
 • Beneficiat de més de 1.000 descomptes amb la teva targeta del Club Vanguardia.

Després d’aquest període de dos mesos gratuïts, partir del tercer mes a 4,90 € (50% descompte.) durant el primer any. Si vols cancel·lar la subscripció, contacta amb atencionalcliente@clubvanguardia.com o truca al 933 481 482. Aquesta oferta no està lligada a cap compromís de permanència després dels 60 dies.

Si ets ja subscriptor de La Vanguardia, podràs traslladar aquest avantatge a un familiar perquè gaudeixi dels 60 dies de subscripció gratuïta.

 

Preu:

Gratuït

 

Prestacions:

LA VANGUARDIA gratis a la seva edició i digital durant 60 dies.

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • Omplir un formulari amb les vostres dades.

 

Què he de fer:

Posar-te en contacte amb LA VANGUARDIA mitjançant el següent link “Subscripció” i omplir el formulari.

Gaudeix d’avantages amb Banc de Sabadell

Gaudeix d’avantages amb Banc de Sabadell

Sabadell Professional i el Col·legi de Biòlegs de Catalunya hem signat un acord de col·laboració per propulsar les iniciatives, protegir els seus interessos i proposar solucions financeres per a tots els professionals.

Truca al 902 383 666, i identifica’t com a membre del Col·legi de Biòlegs de Catalunya, i t’organitzen una reunió i comencem a treballar.

Amb Banc de Sabadell teniu la possibilitat de obtindré diversos productes i serveis financers:

• COMPTE EXPANSIÓ PRO. Exclusiva per professionals col·legiats.

(Risc 1/6 Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.)

• Pla de pensions exclusiu pels Col·legiats

• BS Negocis

• Diversos Fons d’inversions mobiliàries

• Assegurança de Renda Vitalícia

• Targetes Visa amb disseny corporatiu i TOTALMENT GRATUÏTA

• Pòlisses de crèdits

• Préstecs de diversos tipus (hipotecària, professional, d’estudi, personal. etc..) amb interessos preferencials.

• Leasing

• Servei banca a distància.

Condicions:

Exclusiu per col·legiats i familiars de primer grau

Què he de fer:

Visita aquest web exclusiu per col·legiats CBC o podeu trucar a qualsevol oficina del Banc SabadellAtlántico o al 902 383 666.

bancsabadellproflogo

Correu corporatiu @cbiolegs.cat totalment gratuït

Descripció:

Aquest correu us permetrà disposar d’una adreça de correu electrònic amb un domini identificable i lligat al nostre camp professional.

Preu:

Totalment gratuït.

Prestacions:

3Gb d’espai propi, agenda de contactes i calendari, en un webmail accessible des de qualsevol ordinador i dispositiu. Possibilitat de gestionar el teu correu mitjançant un client de correu (Mozilla Thunderbird, Outlook, iPhone/iPad, Pocket PC, mac)

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • 1 sol correu per cada pre-col·legiat o col·legiat.
 • Format del correu: primeralletranomcognom@cbiolegs.cat

Què he de fer:

Podeu sol·licitar-ho a través del correu electrònic: cbc@cbc.cat, mitjançant l’apartat de comentaris o trucant a la secretaria del CBC Tel. 93 487 61 59, i ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar la informació i el correu.

 

Així mateix aquest correu també també permet gaudir d'una llicència de Prezí "edu enjoy" gratuïta (cost 60 € any -permet que les presentacions de Prezi siguin privades) i tenir descomptes en la llicència "pro". Per a més informació de com obtenir aquesta llicencia clicka aquí

 

Correu @cbiolegs.cat i llicència Prezi

Correu @cbiolegs.cat i llicència de l'eina digital Prezi

 

Prezi és una nova i poderosa eina digital de creació de presentacions que ha canviat la manera de mostrar idees, projectes i negocis a tot el món. Hi ha diverses llicències de Prezi, amb diferents costos.

Com col·legiat podeu disposar d'un compte de correu del Col·legi de Biòlegs de Catalunya (nom..@cbiolegs.cat). Amb aquest correu, podeu gaudir d’una llicència de prezi “edu enjoy” gratuïta (permet que les presentacions de prezi siguin privades) i tenir descomptes en la llicència “pro”.

Per veure com donar-vos d'alta d'aquesta llicència de Prezi clicar aquí

 

Hotel d’Insectes: lloc d’hivernació per insectes

Hotel d’Insectes

Creats i dissenyats pel col.legiat Alceu Francisco Tabalipa.

Hotel d’Insectes és un lloc d’hivernació per insectes, creat artificialment, com a mesura pràctica i de cost econòmic reduït per donar suport a la conservació de nombroses espècies d’insectes, actualment en perill d’extinció.

Hi ha hotels de diferents mides i amb diversos equipaments. Sobretot s’alineen en alçada segons el criteri del jardiner per donar allotjament a diversos insectes útils.

Podreu trobar tota la informació d’aquests hotels i si esteu interessats adquirir algun d’ells en el següent enllaç

 

Nota de l'autor:

Han surgido algunas dudas sobre el Hotel d’Insectes que esclarezco:

 1. Las abejas solitarias, abejas azules, avispas de resbalón, avispas del doblez, avispas excavadoras, avispas de las arañas, crisopas, abejorros, mariquitas y carabus  son inofensivos. Muchas escuelas en Francia, Inglaterra y Bélgica instalan el Hotel d’Insectes en sus patios como material educativo a los niños. En España y Catalunya algunas pocas escuelas ya hacen lo mismo.
 1. Estos insectos que se benefician del Hotel d’Insectes colaboran en el control biológico de plagas alimentándose de pulgones, cochinillas, babosas, moscas blancas, huevos de ácaros y otros predadores de las flores y huertos, y en la polinización – proceso de transferencia del polen desde los estambres hasta el estigma (en las angiospermas)  donde germina y fecunda los óvulos de la flor, haciendo posible la producción de semillas y frutos.

*Las lagartijas, que infelizmente también son perseguidas, se alimentan de insectos molestos como cucarachas, hormigas y moscas que dificultan la vida de los humanos, no son venenosas, ni te pueden lastimar.

 1. El mosquito tigre (y otros mosquitos) se desarrollan en recipientes donde existen cantidades de agua sobre todo en lugares sombrados. En nuestro entorno es un mosquito principalmente urbano que aprovecha sistemáticamente puntos con agua de origen humano: platos de maceta, aguas de jardines y descampados. Los “mosquitos” se refiere únicamente a los componentes de la familia de los culícidos, necesitan el agua para completar sus ciclos de vida, las larvas son acuáticas.

Si necesitan más informaciones pueden escribir a: bio-ideas@bio-ideas.com

Alceu Francisco Tabalipa. Biólogo

 

 

Cases rurals a la comarca de La Selva (Girona)

Cases rurals a la comarca de La Selva (Girona)

Us oferim la possibilitat d’allotjar-vos en les cases rurals de Can Piferrer (www.canpiferrer.com), el  Mas Bassó (www.masbasso.com) o la Casa Petita (www.lacasapetita.com) 3 masies típiques catalanes restaurades seguint els criteris tradicionals i conservant la seva arquitectura original per una estada en mig de la natura i gaudint el màxim de la tranquil·litat que hi podreu trobar en un dels indrets més bonics i desconeguts de la nostra terra com és aquest petit indret de la plana selvatana i disposant de totes les comoditats per passar una bona estada en família o amb un grup d’amics.

Descompte del 15% per tots els col·legiats per estades mínimes de 2 nits de desembre a juny.

Els interessats cal contactar amb JOSEP (609427320) o canpiferrer@canpiferrer.com

Imatge corporativa (logo, web i altres elements gràfics)

Imatge corporativa (logo, web i altres elements gràfics)

 

Els col·legiats podeu disposar d'un descompte del 20% en els serveis de creació de imatge professional pròpia (marca, logotip, catàlegs, etc..) i/o també podeu contractar diferents packs adaptats a les vostres necessitats per donar un impuls a la comunicació dels vostres projectes o serveis.

Per veure l'oferta complerta i contactar cliqueu aquí.

ESTUDIOam facilita una eina potent per a tots aquells col·legiats que entenguin que comunicar-se correctament amb els seus clients mitjançant la seva marca, els seus catàlegs, els seus tarifaris, els seus comunicats, els seus fulletons, els seus websites… és bàsic per poder assolir els objectius.

En els moments actuals, renovar la imatge corporativa, actualitzar preus, millorar la comunicació i fer-se notar, amb excel·lència, singularitat, creativitat i enginy, són imprescindibles per tal d’arribar i fidelitzar clients i poder obrir nous camins de prosperitat empresarial.

És per això que oferir als col·legiats del CBC la possibilitat de contractar aquests serveis, en qualsevol de les seves modalitats, obtenint un 20% de descompte sobre el preu habitual o bé, contractant alguns dels següents packs:

1 PACK BÀSIC (625)

» Logotip senzill

» Web no administrable d’1 pantalla

» Signatura de correu

2 PACK MEDIUM (1.500)

» Logotip senzill

» 2 aplicacions de papereria (ex. targeta, sobre, paper de carta, factura …)

» Web administrable de fins a 5 pantalles

» Signatura de correu

3 PACK PREMIUM (2.125)

» Logotip

» 4 aplicacions de papereria (ex. targeta, sobre, paper de carta, factura …)

» Manual bàsic d’identitat visual

» Web administrable de fins a 7 pantalles

» Signatura de correu

(Per gaudir aquesta oferta , els interessats hauran de demostrar que estan col·legiats)

Assessoria informàtica i tecnològica a la seu del Col·legi

Nou servei gratuït d’assessoria informàtica i tecnològica a la seu del Col·legi

 

Tens dubtes sobre com configurar el teu mòbil o tablet?

Has de prendre la difícil decisió de triar un nou ordinador o smarphone?

Tens problemes amb l’ordinador la impressora o no saps con fer còpies de seguretat de les teves fotos?

 

S'han acabat els teus problemes amb la informàtica!. El Col·legi et pot ajudar.

 

Hem concertat amb l’empresa Tecnihand un servei de suport informàtic i tecnològic d’atenció de dubtes i consultes, així com de tasques de configuració i reparacions de dispositius informàtics o mòbils a la seu del Col·legi i de manera totalment gratuïta, el quart dijous del mes de 16 a 18:30 h.

I si necessiteu un servei presencial al vostre domicili o empresa, el tindreu amb un 20% de descompte sobre la tarifa vigent.

Són experts en:

Informàtica: reparació senzilla de maquinari (ordinadors, impressores, teclats, accessoris…) i programari (sistemes operatius, navegadors, reproductors, descàrregues…)

Imatge i so: televisions, ràdio, amplificadors, MP3, accessoris…

Dispositius mòbils: terminals de telefonia, smartphones, iPhone, GPS…

Foto i vídeo: càmeres de fotos digitals i reflex, videocàmeres, marcs digitals…

Videojocs: targetes gràfiques, comandaments, Play Station, Nintendo…

 

QUÈ HEU DE FER?

Demana visita amb l’assessor a la secretaria del CBC. Telèfon: 93 4876159.
c.e: cbc@cbc.cat.


Agenda: el quart dijous del mes a partir de 16 a 18:30 h.

Tecnihand01

 
 

Descomptes Parking SABA

Títol:  Parking SABA

 

Descripció:

Els col·legiats del CBC podran gaudir de diferents modalitats de descompte als aparcaments de SABA

 

Prestacions:

 

 • 7% de descompte sobre la tarifa de rotació (7%)

 

 • 15 % De descompte per a noves altes a qualsevol modalitat d’abonament (15%).

 

Condicions:

 

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • Recepció d’una factura mensual amb el descompte aplicat
 • Pagament vàlid amb targetes i ViaT (per poder aplicar el 7% de descompte)

 

Què he de fer:

 

Per modalitat:

 

Modalitat Rotació:

Sol·licitar a la secretaria del CBC un formulari que heu de complimentar escanejar i enviar-lo al CBC per correu electrònic (cbc@cbc.cat) o per correu postal.

Llistat d'aparcaments SABA inclosos en aquesta modalitat

 

Modalitat abonament:

Ens heu d’indicar per correu electrònic al cbc@cbc.cat el pàrking i la modalitat d’abonament que desitgeu i ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar el descompte quan feu el contracte d’abonament mostrant el carnet de col·legiat.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

 

http://www.saba.es/

 

Descomptes de 7,5 cèntims/litre en Carburants amb la targeta CEPSA-STAR

Descomptes de 7,5 cèntims/litre en Carburants amb la targeta CEPSA-STAR

 

Descripció:

Amb la teva targeta CEPSA Star DIRECT, vàlida a totes les benzineres d’Espanya, i et beneficiaràs d’un descompte d'almenys 7,5 cèntims d’euro per litre en dièsel Òptima, i de fins 6,0 cèntims d’euro per litre en la resta de carburants. 

Baixa't l'APP de CEPSA i gaudeix d'un munt d'avantatges.

Preu:

Totalment gratuït.

Prestacions:

7,5 cèntims/litre de descompte amb dièsel òptima i 6,0 cèntims/litre de descompte en altres carburants.

No és de pagament, (es pot pagar amb altres targetes o en efectiu) aquesta targeta comptabilitza la despesa en carburant i a final de mes s’ingressa el descompte en el teu compte bancari.

Els descomptes són acumulables/complementaris a altres targetes “Porque tu vuelves”, VISA CEPSA, etc.

Servei d'atenció al Client les 24 hores.

Condicions:

 • Sense cost de manteniment ni d’altra.
 • 1 contracte per cada pre-col·legiat o col·legiat i tantes targetes com vehicles sol·licitis vinculants a un únic compte corrent.
 • Condicions vàlides fins el 31 de desembre de 2016

Què he de fer:

Podeu sol·licitar-ho a través del correu electrònic: cbc@cbc.cat,  o trucant a la secretaria del CBC Tel. 93 487 61 59, i l’enviarem el contracte i les instruccions.

Descàrregues o links vinculats:

Xarxa d’estacions CEPSA

Subscripció gratuïta al diari ARA per Col·legiats.

 

Subscripció gratuïta al diari ARA per Col·legiats.

 

 

portadaara01

Descripció:

L’ARA va néixer el 28 de novembre del 2010, fruit de la iniciativa d’un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial català, amb l’objectiu de convertir-se en el primer diari del segle XXI i contribuir al debat sobre quin ha de ser el futur de la nostra societat.

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya i el diari ARA hem arribat a un acord per oferir a tots els col·legiats dos mesos d’accés digital gratuït perquè pugueu accedir a tots els continguts així com a la resta d’avantatges de ser subscriptor de l’ARA, com:

·         Llegir el diari cada dia en suport PDF des de la web o bé amb iPad i Android.

·         Gaudir de tots els continguts Premium, també des de tots els formats tecnològics.

·         Disposar d’un avançament diari de tots els articles d’opinió a partir de les 21.00 h. Hi trobareu les aportacions dels periodistes i col·laboradors de l’ARA: Toni Soler, Albert Om, Xavier Bosch, Antoni Bassas, Carles Capdevila, Esther Giménez-Salinas, Josep Ramoneda, Núria Bosch, Joan Majó, Alfredo Pastor, Miquel Puig, Noam Chomsky i Paul Krugman, entre d'altres.

·         Accedir a la primera edició del diari a les 23.00 h.

·         Veure les versions íntegres de les entrevistes que fem a Ara TV.

·         Accedir al nou espai ‘El meu ARA’, on et mostrem els articles que més et poden interessar mitjançant un model predictiu basat en els continguts que llegeixes normalment.

·         Disposar de descomptes exclusius en les teves compres a la Botiga de l’ARA i de descomptes especials en diversos productes i esdeveniments culturals. A través de la Botiga, l’ARA mostra el seu compromís social i cultural.

A més, amb aquesta subscripció tindreu l’opció d’accedir cada dissabte al suplement ARA Criatures, pensat exclusivament per a pares, mares i educadors.

Prestacions:

 • Inclou la edició digital gratuïta durant 2 mesos.

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • Identificar-se com pre-col·legiat i col.legiat.

Què he de fer:

Si vols gaudir de dos mesos de subscripció gratuïta al diari ara digital heu de cliclar aquí (intranet CBC) i complimentar el formulari.

             

Certificats mèdics amb 15% de descompte amb Montepio Girona

Títol:  Obtenció i/o renovació de certificats mèdics amb 15% de descompte amb Montepio Girona

 

 

Descripció:

Montepio Girona és  una mutualitat de salut fundada a Girona a l'any 1929 i especialitzada en assegurances de salut.

Els col·legiats poden obtenir o renovar  qualsevol certificat mèdic psicotècnic (permis conduir, llicència d'armes, patró embarcació, llicència per tinença d'animlas potencialment perillosos, etc..). Especialitat en assegurances de salut.

 

Prestacions:

15% de descompte en tots el certificats mèdics oficials i 1 hora de pàrquin gratuïta.

 

Condicions:

·         Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.

·         Presentar carnet de col·legiat/da.

 

 

Què he de fer:

Contactar amb Montepio Girona, C/ Juli Garreta núm. 14. 17002 Girona.T: 972486486. 638530074.

En Banyoles: Av. Països Catalans, 44. 17820 Banyoles. T.972572424

 Heu de presentar el carnet de col·legiat/da   

 

 

Descàrregues o links vinculats:

http://www.reconeixementsmontepiogirona.com/

 

Descompte pels col·legiats a Casanova Foto

Descompte pels col·legiats a Casanova Foto

 

Descripció:

Botiga especialitzada en fotografia i víedo, amb equip tècnic i comercial especialitzat, gran assortit de material i serveis de valor afegit.

 

Preu:

Podeu veure les tarifes i serveis a la web: http://www.casanovafoto.com/

 

 Prestacions:

10% de descompte en articles seleccionats: cursos formació, targetes de memòria, bosses i maletes, bateries i piles, accessoris per càmares GoPro, trípodes, filtres i borses Berno.

Condicions:

 • Descompte aplicable al pre-col·legiat i col·legiat
 • Presentar el carnet de col.legiat/da.

Què he de fer:

Heu de presentar el carnet de col·legiat/da a la tenda Ronda Universitat 35 de Barcelona (a Madrid C/ Vandergoten 8)  Tel.: 902100405. c.e: info@casanovafoto.com

Descàrregues o links vinculats:

http://www.casanovafoto.com/

 

Nautalia Viatges. Descompte pels col·legiats

Descripció:

Nautalia Viatjes agencia de viatges integral que ofereix un servei personalitzat, promocions i diversos descomptes a als col·legiats en els seus productes

Preu:

Podeu veure les tarifes a la web: http://www.nautaliaviajes.com/

Prestacions:

6% de descompte en les programacions vacacionals que Nautalia oferta.

Condicions:

 • Descompte aplicable al pre-col·legiat i col·legiat
 • Presentar el carnet de col.legiat/da.

Què he de fer:

Per a les programacions actuals de Nataulia podeu visitar la seva pàgina web http://www.nautaliaviajes.com/. En qualsevol agència de Nautalia heu de mostrar el carnet de col·legiat/da per gaudir del descompte.

Descàrregues o links vinculats:

 http://www.nautaliaviajes.com/.

Revista Biologia On-line de la UB.

Revista Biologia On-line de la UB.

 

S’ha editat un nou número de la revista digital Biologia On-Line (B-ON), escrita per estudiants dels graus de Biologia, Biomedicina, Biotecnologia, Bioquímica i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona, com a part dels seus Pràcticums de 4t curs. D’una banda, per a iniciar-los en la divulgació científica; d’altra, per apropar a la societat, amb paraules planeres però amb texts científicament rigorosos, alguns dels molts projectes de recerca que es fan a la Facultat de Biologia, amb les seves troballes i aplicacions, i amb la opinió d’alguns dels seus protagonistes.

Podeu accedir mitjançant l’enllaç següent

http://revistes.ub.edu/index.php/b_on/index

Busseig i Batejos exclusius per col·legiats

Títol:  Batejos subaquàtics i cursos de busseig en grups reduïts i a un preu avantatjós

 

Descripció:

Batejos subaquàtics. En grups de no mes de 4 persones. Una petita xerrada sobre els coneixements mínims per gaudir de les sensacions d'estar sota l'aigua, seguida d'una immersió d'aproximadament 35 minuts  a poca fondària acompanyats per monitors professionals.

Inclou la utilització de tot l'equip, acreditació de participació i l'assegurança per l'activitat.

Cursos de busseig. Curs de busseig de primer nivell. Amb acreditació de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques o de PADI. Per a grups entre 4 i 6 alumnes.

5 mitges jornades en les que farem activitat teòrica i pràctica. Podem fer-ho en dies seguits o en caps de setmana.

Inclou la utilització de tot l'equip, el material docent i la tramitació. En els cursos federatius també inclou la llicència federativa (assegurança) de l'any. No inclou el certificat mèdic d'aptitud per la pràctica del busseig.

 

Preu:

Batejos subaquàtics: 55 €/persona

Cursos de busseig: 350 €/persona (primer nivell)

 

Prestacions:

L’element diferenciador d’aquesta oferta és que les activitats es faran en grups reduïts, i amb molta dedicació dels instructors ; hi haurà un monitor quasi per participant. Es formaran grups exclusius de col·legiats i familiars.

buzo

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat, col·legiat i família.
 • Presentar el carnet de col.legiat/da.

 

Què he de fer:

Demanar informació: BLANES-SUB. Esplanada del Port s/n. 17300 Blanes. Mòbil: 646962056. e.mail: centre@blanes-sub.com web: http://www.blanes-sub.com

 

centrebuceologobuceo

Gaudeix del Zoo de Barcelona a preus reduïts!!!

 Descripció:

 

Els col·legiats en el CBC + 3 acompanyants podran gaudir d¡un 10% de descompte en la compra d’entrades al Zoo de Barcelona

 

Prestacions:

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat, col·legiat i els seus familiars directes.
 • Presentar el carnet de col·legiat”  

 

Què he de fer:

Heu de mostrar a la taquilla en el moment de la compra el carnet de col·legiat/da.

 

Descàrregues o links vinculats:

www.zoobarcelona.cat

 

Plataforma integral per organitzar congressos i jornades.

Títol:  Plataforma integral per organitzar congressos i jornades.

 

 

Descripció:

Wonference.com és una plataforma online que t’ajuda a organitzar congressos i jornades: inscripcions, factures automàtiques, gestió d’articles, certificats, el web de l’esdeveniment, networding per a participants i molt més.

 

 

Prestacions:

 • 5% de descomptes en l’ús de la plataforma.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • Identificar-se com pre-col·legiat i col.legiat.  

 

 

Què he de fer:

Entreu a la pàgina web, cliqueu al botó “editar” de la capçalera i entreu al panell d’administració per accedir els tutorials i veure com és de fàcil i intuïtiu gestionar tot el congre, també teniu tutorials.

Per a més informació i contractació del servei contacteu amb Wonference, Tel. 931770071 c.e.:info@wonference.com, i identificar-vos com a col·legiats.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

https://wonference.com/es/

 

100 € de descompte a línia de descans adaptada a les patologies osteoarticulars més freqüents de Somnika.

Títol: 100 € de descompte a línia de descans adaptada a les patologies osteoarticulars més freqüents de Somnika.

 

 

Descripció:

Somnika Medical ha creat 3 línies de descans: Lumbocare (per a pacients amb lumbàgia, cervicpalgia o dorsàlgia), Osteocare (per a pacients amb osteoporosi) i Fibrocare (per a pacients que pateixen fibromiàlgia.

 

 

Prestacions:

 • 100€ de descomptes en la compra de qualsevol d’aquests models.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • Codi de descompte.  

 

 

Què he de fer:

Contacteu amb Somnika Medical, Tel. 902551539 Llista d’establiments de distribuïdors autoritzats a www.somnikamedical.com,  comunicant vostra condició de col·legiats i el codi de descompte o entreu a la pàgina web i introduïu el codi de descompte en el moment de la compra.

Podeu veure aquest codi a http://cbiolegs.cat/wp-content/uploads/2014/04/CODICSPROMO.pdf o sol·licitar-ho a través del correu electrònic: cbc@cbc.cat, mitjançant l’apartat de comentaris d’aquest web o trucant a la secretaria del CBC Tel. 93 487 61 59.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

www.somnikamedical.com

 

Vins, cava, cerveses i licors catalans directament de l’elaborador amb una plataforma on line.

Títol:  Vins, cava, cerveses i licors catalans directament de l’elaborador amb una plataforma on line.

 

 

Descripció:

Vidirecte.cat és una plataforma online que ofereix vins, cava, cerveses i licors catalans directament de l’elaborador directament a domicili sense despeses extres.

 

 

Prestacions:

 • 5% de descomptes en les seves comendes.
 • Entrega a domicili sense despeses extres.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • Codi descompte.  

 

 

Què he de fer:

Contacteu amb Vidirecte.cat, Tel. 977107106,  comunicant vostra condició de col·legiats i el codi de descompte o entreu a la pàgina web i introduïu el codi de descompte en el moment de la compra.

Podeu veure aquest codi a http://cbiolegs.cat/wp-content/uploads/2014/04/CODICSPROMO.pdf o sol·licitar-ho a través del correu electrònic: cbc@cbc.cat, mitjançant l’apartat de comentaris d’aquest web o trucant a la secretaria del CBC Tel. 93 487 61 59.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

http://vidirecte.cat/

 

Sopars diferents a l’Observatori Fabra, Palau Requesens, Casa de la Seda amb 10% de descompte.

Títol:  Sopars diferents a l’Observatori Fabra, Palau Requesens, Casa de la Seda amb 5% de descompte.

 

 

Descripció:

Sternalia Productions, S.L. t’ofereix sopars diferents a diversos indrets especials. Podeu gaudir de les següents activitats: 

 • Sopars amb Estrelles a l’Observatori Fabra (fins 11 d’octubre)
 • Espectacle Medieval al Palau Requesens
 • Nits d’Història i Llegenda al Palau Requesens
 • Sefarad
 • El Cel a Poblet
 • El Cicle de la Natura a Poblet: Bolets

 

Prestacions:

 • 5% de descomptes sobre tarifa per a dues persones.

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • Presentar el carnet de col·legiat/da.  

 

 

Què he de fer:

Cal fer les reserves directament al web o per telèfon indicant la condició de col.legiat). Informació i reserves: Sopars de l’observatori Fabra www.soparsambestrelles.cat o T.: 933270121. Palau Requesens www.palaurequesens.cat o T.: 933270125. Casa de la Seda www.sternalia.es o T.: 933270125 i pel Monestir de Poblet o el Delta de l’Ebre trucar al T.: 934312139 de dilluns a divendres de 9 a 21 hores. Presentar el carnet de col·legiat a l’establiment reservat.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

www.sternalia.es

www.soparsambestrelles.cat

www.palaurequesens.cat

http://www.cbc.cat/pdf/sternalia1.pdf

 

10% de descompte en restaurant de luxe El Dento.

Títol:  10% de descompte en restaurant de luxe El Dento.

 

 

Descripció:

Restaurant de luxe amb bona taula i servei, a la zona de Les Corts. Cuina de mercat i Menú Gourmet. Capacitat per 40 comensal i disponibilitat de quatre reservats totalment privats.

El restaurant disposa d’un vehicle Limouisine amb capacitat de 6 places, que resta a disposició dels col.legiats, per recollir-los i portar-los al restaurant a dinar o sopar i tornar-los allà on indiquin, per garantir la seva comoditat

 

 

Prestacions:

 • 10% de descomptes en tots els seveis.

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat, col·legiat.
 • Presentar el carnet de col·legiat/da.  

 

 

Què he de fer:

Truqueu al Restaurant “El Dento” i reserveu indicant que sou col·legiats. Per a més informació i reserves Tel. 933457148, c.e.:restaurante@htomas.com web:www.eldento.com. Heu de presentar el carnet.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

www.eldento.com.

10% de descompte en Mudances Lepanto.

Títol:  10% de descompte en Mudances Lepanto.

 

 

Descripció:

Mudanzas Lepanto, serveis de qualitat a preus molt competitius, són especialistes en mudances de vivendes, oficines i locals nacionals i internacionals.

 

 

Prestacions:

 • 10% de descomptes sobre tarifa habitual.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • Presentar el carnet de col·legiat/da.  

 

 

Què he de fer:

Heu de contactar amb Mudanzas Lepanto, C/ Mauberme, 13. 08207 Sabadell, Tel: 93 717 98 86. Móvil: 625 315 935. Fax: 93 717 24 90. http://www.mudanzaslepanto.com/, i presentar el carnet de col·legiat/da quan es contracti el servei.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

http://www.mudanzaslepanto.com/

Fins al 50% en espectacles i activitats d’oci amb MyEntrada

Títol:  Fins al 50% en espectacles i activitats d’oci amb MyEntrada

 

 

Descripció:

MyEntrada us manté informat setmanalment dels espectacles i activitats d’oci a Barcelona.

 

 

Prestacions:

 • Del 5% al 50% en la compra d’entrades.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat, col·legiat.
 • Nom d’usuari i Password.

 

 

Què he de fer:

Heu de donar-vos d’alta a la pàgina web amb el “Nom d’usuari” i el “Password” facilitat per la secretaria del Col·legi.

Podeu veure aquests codi a http://cbiolegs.cat/wp-content/uploads/2014/04/CODICSPROMO.pdf o sol·licitar-ho a través del correu electrònic: cbc@cbc.cat, mitjançant l’apartat de comentaris d’aquesta web o trucant a la secretaria del CBC Tel. 93 487 61 59.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

http://www.myentrada.com/

Serveis i assessorament gràfic amb un 10% de descompte.

Títol:  Serveis i assessorament gràfic amb un 10% de descompte.

 

 

Descripció:

Milenio, especialistes en productres gràfics, t’ofereix assessorament i serveis gràfics en tots tipus d’impressió i acabats.

 

 

Prestacions:

 • 10% de descomptes en qualsevol feina produïda.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
 • Presentar el carnet de col·legiat/da.  

 

 

Què he de fer:

Heu de contactar amb el Sr. Josep Saborit, Tel. 935192409 / 673430613 o passar-vos directament per la botiga, C/Joan d’Austria núm. 90-92, 08018 Barcelona. C.e.: jsaborit@milenio.cat, web: www.milenio.cat

 

 

Descàrregues o links vinculats:

www.milenio.cat

 

Luz de Gas festa i diversió amb entrada lliure a partir de les 12 de la nit .

Títol:  Luz de Gas festa i diversió amb entrada lliure a partir de les 12h de la nit .

 

Descripció:

Entrada lliure a partir de les 12h de la nit i fins les 3h de la matinada per els col·legiats/des i pre-col·legiats/des a Luz de Gas, de dimecres a dissabte, i a la  Sala B ,divendres i dissantes.

 

Prestacions:

 • Entrada lliure a partir de les 12h de la nit i fins les 3h de la matinada, excepte en concerts i actes especials.

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiats/des, col·legiats/des.
 • Presentar el carnet de col·legiats/des o pre-col·legiats/des  

 

Què he de fer:

Només heu de presentar el carnet de col·legiats/des o pre-col·legiats/des abans d’entrar.

 

Descàrregues o links vinculats:

www.luzdegas.com

Botiga on-line que ofereix producte ecològic certificat, local i de temporada a l’àrea metropolitana de Barcelona amb el 20% de descompte.

Títol:  Botiga on-line que ofereix producte ecològic certificat, local i de temporada a l’àrea metropolitana de Barcelona amb el 20% de descompte.

 

 

Descripció:

Línia Verda treballa sense intermediaris i distribueix productes ecològics certificats, local i de temporada a l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

 

Prestacions:

 • 20% de descomptes  a la primera comanda i durant 6 mesos desprès.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiats, col·legiats.
 • Codi Pomocional.  

 

 

Què he de fer:

Donar-se d’alta al portal http://www.laliniaverda.com/ i utilitzar el Codi Promocional del nostre col·lectiu

Podeu veure aquests codi a http://cbiolegs.cat/wp-content/uploads/2014/04/CODICSPROMO.pdf o sol·licitar-ho a través del correu electrònic: cbc@cbc.cat, mitjançant l’apartat de comentaris d’aquesta web o trucant a la secretaria del CBC Tel. 93 487 61 59.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

http://www.laliniaverda.com/

 

Itineraris fotogràfics per Barcelona i zones naturals de Catalunya, amb un 10% de descompte.

Títol:  Itineraris fotogràfics per Barcelona i zones naturals de Catalunya, amb un 10% de descompte.

 

 

Descripció:

Fotovia t’ofereix tallers per coneixa la teva càmera i intineraris fotogràfics per Barcelona i zones naturals de Catalunya.

 

 

Prestacions:

 • 10% de descomptes sobre tarifa habitual.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat, col·legiat.
 • Presentar el carnet de col·legiat/da.  

 

 

Què he de fer:

Podeu contactar directament per telèfon amb el Sr. Ferran, Tel. 615715949, o el Sr. Enric, Tel. 605079636, per c.e.: direccio@fotovivaonline.com, web: www.fotovivaonline.com i presentar el carnet de col·legiat/da.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

www.fotovivaonline.com

Cultiu i distribució de productes ecològics, 20% de descompte Doctor Veg.

Títol:  Cultiu i distribució de productes ecològics, 20% de descompte Doctor Veg.

 

 

Descripció:

Doctor Veg es dedica al cultiu i la distribució de cistelles de fruita i verdura ecològica, amb l’objectiu d’apropar a la població urbana els productes cultivats en zones rurals i servir-los directament de l’hort al teu domicili.

 

 

Prestacions:

 • 20% de descompte sobre la primera compra.
 • 5% de descompte a les compres succesives.
 • Les cistelles es serveixen a la zona de Barcelona i Girona.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat, col·legiat.
 • Presentar el carnet de col·legiat/da.  

 

 

Què he de fer:

Heu de contactar amb el Sr. Alfredo Resines per a mes informació i comandes, C/ Manuel de Falla, 1. 08034 Barcelona. T: 932059073. c.e.: info@doctorveg.es,  Web: www.doctorveg.es.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

www.doctorveg.es

 

5% de descompte en productes ecològics Bionyam.

Títol:  5% de descompte en productes ecològics Bionyam.

 

 

Descripció:

Bionyam, botiga on venen productes de procedència íntegrament ecològica amb els segells de control pertinents.

 

 

Prestacions:

 • 5% de descomptes sobre tarifa habitual.

 

 

Condicions:

 • Exclusiu per pre-col·legiat, col·legiat.
 • Presentar el carnet de col·legiat/da.  

 

 

Què he de fer:

Comprar directament a la botiga, Travessera de Gracia 315. 08025 Barcelona. T: 934765438. c.e.: info@bionyam.com  Web: www.bionyam.com i presentar el carnet de col·legiat/da.

 

 

Descàrregues o links vinculats:

www.bionyam.com