AAmoleculaADN

 

Per què col·legiar-se al CBC:

 

 

 1. La col·legiació és un deure i requisit legal per poder exercir la professió. (La col·legiació és obligatòria per exercir la professió)

 2. Et te permanentment informat sobre ofertes de treball tant privades com de les administracions públiques i sobre noves sortides professionals.

 3. Disposa d’una borsa de treball, informació i atenció personalitzada,  organització d’activitats formatives, butlletins periòdics, fòrum de debats i assessoria jurídica, entre d’altres.

 4. Defensa, representa i recolza els drets dels col·legiats i l’exercici professional en les diferents àrees (medi ambient, sanitat, recerca, educació, biotecnologia i altres serveis) i àmbits d’actuació (administracions públiques, entitats privades i altres professions).

 5. T’ofereix una assegurança de responsabilitat civil professional pels biòlegs, en els àmbits de medi ambient, sanitat i gestió administrativa.

 6. La quota col·legial és desgravable en  l’IRPF.

 7. Treballa per prevenir, evitar i actuar davant la competència deslleial i les actuacions discriminatòries procedents d’activitats públiques i privades.

 8. És l’únic representant legal vàlid reconegut per les Administracions Públiques com a defensor i representant del col·legiat davant els tribunals de justícia.

 9. Treballa per a què  societat i administracions ens reconeguin, valorin i sol·licitin com a professionals sensibles, capacitats i versàtils per poder donar resposta a conflictes relacionats amb la vida i sempre al servei de la societat.

 10. Només dins del col·lectiu es pot aconseguir objectius comuns i/o particulars (tractar de resoldre el teu interès o problema professional, obrir activament nous àmbits de treball, incrementar la nostra presència en la societat,…) que superen la capacitat d'acció individual.

 11. És un òrgan de difusió de les diferents activitats que duen a terme els biòlegs i del nostre perfil professional com a tècnic i científic en la gestió de les administracions, les universitats i les grans empreses.

El Col·legi som tots i la teva participació és fonamental per l’avanç de la nostra professió. Pensa que el teu Col·legi està dirigit de manera altruista per col·legiats com tu, que treballen per la millora professional de tots.

 

Per col·legiar-te clicla aquí