FormacióFormació en col·laborHome serveis

 

Cursos on line de l'àmbit de la fotogrametria. Conveni amb IMASGAL

 

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya ha realitzat un conveni amb IMASGAL per la formació on line de cursos de l'àmbit de la fotogrametria, informació geogràfica, escanejats 3D, etc., amb preus avantatjosos.

Alguns d'aquests cursos són:

  • PHOTOSCAN: Fotogrametría Terrestre y con UAVS.
  • ArcGIS: Estudio del paisaje y ordenación del territorio
  • Timbre Realwoks: Escaneado láser 3D
  • Lidar Forestal: Métodos de masa aplicado al medio forestal

Podeu veure tota la formacio en aquest link:

http://imasgal.com/cursos-online/

La metodologia per la formació on line d'aquests cursos

Classes webinar: Les sessions webinar consisteixen en classes online amb docent en temps real a través d'internet (se celebren en dies i horari concrets), en les quals existeix una alta interacció entre docent i alumnes. En elles, l'alumne visualitza l'ordinador del docent i es comunica tant per veu com per xat amb ell i amb altres companys. Al mateix temps, el docent visualitza els ordinadors de cadascun dels alumnes, fent un seguiment de l'avanç dels exercicis de forma personalitzada. Per a aquells alumnes que no poden assistir a alguna sessió webinar, podran consultar l'enregistrament posteriorment mitjançant la plataforma de formació.

Part e-learning: A través de la plataforma de formació online, l'alumne realitzarà projectes i pràctiques necessàries per a l'obtenció del Certificat d'Aprofitament del curs. Durant les hores e-learning els alumnes disposaran de tutories personalitzades per a la resolució de dubtes.

Els col·legiats al CBC podran gaudir de descomptes sobre la matrícula ordinària. Heu d'indicar que sou col·legiats al Col·legi de Biòlegs de Catalunya i proporcionar el vostre número de col·legiat.