Imatge professionalServeis del CBCServeis Interns del CBC

Descripció:

Aquest correu us permetrà disposar d’una adreça de correu electrònic amb un domini identificable i lligat al nostre camp professional.

Preu:

Totalment gratuït.

Prestacions:

3Gb d’espai propi, agenda de contactes i calendari, en un webmail accessible des de qualsevol ordinador i dispositiu. Possibilitat de gestionar el teu correu mitjançant un client de correu (Mozilla Thunderbird, Outlook, iPhone/iPad, Pocket PC, mac)

Condicions:

  • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
  • 1 sol correu per cada pre-col·legiat o col·legiat.
  • Format del correu: primeralletranomcognom@cbiolegs.cat

Què he de fer:

Podeu sol·licitar-ho a través del correu electrònic: cbc@cbc.cat, mitjançant l’apartat de comentaris o trucant a la secretaria del CBC Tel. 93 487 61 59, i ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar la informació i el correu.

 

Així mateix aquest correu també també permet gaudir d'una llicència de Prezí "edu enjoy" gratuïta (cost 60 € any -permet que les presentacions de Prezi siguin privades) i tenir descomptes en la llicència "pro". Per a més informació de com obtenir aquesta llicencia clicka aquí