Altres serveisHome serveisNovetatsPremsaServeis del CBC

 

Subscripció gratuïta al diari ARA per Col·legiats.

 

 

portadaara01

Descripció:

L’ARA va néixer el 28 de novembre del 2010, fruit de la iniciativa d’un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial català, amb l’objectiu de convertir-se en el primer diari del segle XXI i contribuir al debat sobre quin ha de ser el futur de la nostra societat.

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya i el diari ARA hem arribat a un acord per oferir a tots els col·legiats dos mesos d’accés digital gratuït perquè pugueu accedir a tots els continguts així com a la resta d’avantatges de ser subscriptor de l’ARA, com:

·         Llegir el diari cada dia en suport PDF des de la web o bé amb iPad i Android.

·         Gaudir de tots els continguts Premium, també des de tots els formats tecnològics.

·         Disposar d’un avançament diari de tots els articles d’opinió a partir de les 21.00 h. Hi trobareu les aportacions dels periodistes i col·laboradors de l’ARA: Toni Soler, Albert Om, Xavier Bosch, Antoni Bassas, Carles Capdevila, Esther Giménez-Salinas, Josep Ramoneda, Núria Bosch, Joan Majó, Alfredo Pastor, Miquel Puig, Noam Chomsky i Paul Krugman, entre d'altres.

·         Accedir a la primera edició del diari a les 23.00 h.

·         Veure les versions íntegres de les entrevistes que fem a Ara TV.

·         Accedir al nou espai ‘El meu ARA’, on et mostrem els articles que més et poden interessar mitjançant un model predictiu basat en els continguts que llegeixes normalment.

·         Disposar de descomptes exclusius en les teves compres a la Botiga de l’ARA i de descomptes especials en diversos productes i esdeveniments culturals. A través de la Botiga, l’ARA mostra el seu compromís social i cultural.

A més, amb aquesta subscripció tindreu l’opció d’accedir cada dissabte al suplement ARA Criatures, pensat exclusivament per a pares, mares i educadors.

Prestacions:

  • Inclou la edició digital gratuïta durant 2 mesos.

Condicions:

  • Exclusiu per pre-col·legiat i col·legiat.
  • Identificar-se com pre-col·legiat i col.legiat.

Què he de fer:

Si vols gaudir de dos mesos de subscripció gratuïta al diari ara digital heu de cliclar aquí (intranet CBC) i complimentar el formulari.